Presa engleză: Bucureşti amar. Steaua o scufundă pe Chelsea

Presa engleză a notat, joi seară, după înfrângerea suferită de Chelsea Londra în meciul cu Steaua, scor 0-1, că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a "scufundat" deţinătoarea Ligii Campionilor şi că Bucureştiul a fost "amar" pentru londonezi.

5233 afișări
Imaginea articolului Presa engleză: Bucureşti amar. Steaua o scufundă pe Chelsea

Presa engleză: Bucureşti amar. Steaua o scufundă pe Chelsea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Bucureşti amar: Chelsea învinsă în România, în prima manşă a optimilor Ligii Europa", a scris Mirror, adăugând că echipa engleză va trebui "să facă mai mult pe Stamford Bridge".

"Chelsea, de o calitate slabă, învinsă în România", a notat şi BBC, în timp ce Sportinglife a menţionat: "Steaua o scufundă pe Chelsea".

The Sun a precizat că penaltiul executat de Raul Rusescu "a scufundat-o" pe Chelsea, iar Steaua "solidă" a obţinut un avantaj folositor în optimile de finală ale Ligii Europa. "Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus în dificultate gazdele - Yossi Benayoun şi Fernando Torres au ratat poate singurele două ocazii clare", adaugă jurnalul englez.

Evening Standard subliniază că Ryan Bertrand a provocat penaltiul cu "o intervenţie dezastruoasă".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici