Presa germană: Bayern găseşte drumul spre victorie graţie CFR-ului

"Graţie a două autogoluri şi jumătate, Bayern găseşte drumul spre victorie", a titrat cotidianul german Bild după meciul Bayern Munchen - CFR Cluj, scor 3-2 în etapa a treia a grupei E din Liga Campionilor.

21 afișări
Imaginea articolului Presa germană: Bayern găseşte drumul spre victorie graţie CFR-ului

Presa germană: Bayern găseşte drumul spre victorie graţie CFR-ului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Două autogoluri ajută echipa bavareză. Curând nu va mai conta cum a fost obţinută victoria, Bayern a acumulat 9 puncte şi e aproape calificată. Bayern merge ceas în Liga Campionilor", a scris Bild.

"Norocoasa Bayern. Goluri curioase aduc victoria cu CFR", a titrat publicaţia Sued Deutsche. "Două autogoluri şi un gol ciudat al lui Gomez pavează drumul spre calificare. Victorie norocoasă, dar meritată pentru Bayern. De la CFR, de remarcat este atacantul uriaş Lacina Traore, care a pus defensiva bavareză în dificultate. Contraatacurile românilor au fost destul de periculoase", a notat sursa citată.

"Cluj marchează, Bayern câştigă", este titlul din Focus Online: "Bayern a făcut un pas mare spre calificare, dar ajutată serios de CFR".

Die Zeit a notat: "Bayern celebrează după un meci curios cu o echipă slabă. Românii au contribuit la victoria gazdelor cu două autogoluri".

Publicaţia Kicker a menţionat că "Bayern a obţinut o victorie neconvingătoare, dar importantă, mai ales că Roma a pierdut acasă cu Basel. CFR a creat pericol adevărat doar spre final. A fost meciul curiozităţilor. Bayern a dominat, CFR a ieşit rar de la cutie".

"Două autogoluri şi o a treia reuşită norocoasă o îndreaptă pe Bayern spre câştigarea grupei", a titrat Die Welt.

Site-ul oficial al echipei bavareze a notat că CFR s-a limitat la defensivă şi s-a mulţumit să contraatace sporadic.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

Reuşitele echipei germane au fost semnate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici