Presa greacă: Dorin Goian, dorit de Asteras Tripolis

Fundaşul stelist Dorin Goian este în atenţia grupării elene Asteras Tripolis, locul şapte în ediţia recent încheiată a campionatului Greciei, informează agenţia greacă Sportnet.

16 afișări
Imaginea articolului Presa greacă: Dorin Goian, dorit de Asteras Tripolis

Presa greacă: Dorin Goian, dorit de Asteras Tripolis (Imagine: Mediafax Foto)

"Asteras Tripolis caută întăriri pentru linia defensivă în vedrea noului sezon. Pe lista posibilelor achiziţii, care sunt analizate cu atenţie, se află şi fundaşul Dorin Goian de la Steaua Bucureşti, care va fi în lotul pentru Euro-2008. Decizia finală în privinţa achiziţionării jucătorilor de care este nevoie pe linia de fund va fi luată, desigur, de antrenorul Carlos Carvalhal, în colaborare cu conducerea", a scris sursa citată.

Totodată, cotidianul rus Sport deni za dnem a scris că grupările Spartak Moscova şi Zenit Sankt Petersburg sunt cu ochii pe căpitanul stelist Mirel Rădoi, care va fi şi el prezent la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici