Presa italiană compară situaţia lui Sinner cu cea trăită de Halep în urmă cu 9 ani

Învingându-l pe Rune în grupe, italianul l-a „calificat” pe Djokovic în semifinale la Turneul Campionilor, un caz similar având loc la WTA la Masters 2014.

2564 afișări
Imaginea articolului Presa italiană compară situaţia lui Sinner cu cea trăită de Halep în urmă cu 9 ani

Presa italiană compară situaţia lui Sinner cu cea a lui Halep

Jannik Sinner a fost în situaţia Simonei Halep, scrie gazzetta.it. Ce legătură există între cei doi, dincolo de faptul că au acelaşi antrenor, Darren Cahill? Ambii sunt propriile lor victime la Turneul Campionilor.

Jannik a refuzat să-l dea afară pe Novak Djokovic, neacceptând înfrângerea în faţa lui Holger Rune, care l-ar fi eliminat pe numărul 1 mondial din competiţie, în timp ce Halep a fost victima aceluiaşi mecanism în 2014, de la Singapore. Atunci, cea care a profitat a fost Serena Williams..

Românca a fost în grupă cu Serena Williams, cu canadianca Eugenia Bouchard şi cu sârboaica Ana Ivanovic. Serena şi Halep au câştigat meciul de debut împotriva lui Ivanovic, respectiv Bouchard, iar în confruntarea directă, două zile mai târziu, românca s-a impus.

Nu numai că Simona a câştigat, dar i-a administrat rivalei o adevărată lecţie: 6-0 6-2, cea mai dură înfrângere pentru numărul 1 mondial din ultimii 20 de ani.

O adevărată umilinţă, Serena spunând că s-a simţit jenată la finalul meciului. Doar în 2018 a pierdut mai rău, 1-6, 0-6  cu Konta, dar atunci era accidentată.

Halep ar fi putut să o elimine pe Serena cedând cu Ivanovic în 2 seturi, în ultima etapă. Halep a pierdut primul set împotriva sârboaicei, dar a reacţionat şi l-a câştigat al doilea. A pierdut în final cu 7-6, 3-6, 6-3, dar acel set câştigat a eliminat-o pe Ivanovic în favoarea Serenei, care a terminat pe locul doi în grupă, în spatele Simonei.

Soarta a făcut ca românca şi Serena să se întâlnească din nou în finală. Rezultatul? Un 6-3, 6-0 pentru Williams, care şi-a distrus adversara câştigând al cincilea Masters din carieră. 

Sinner a păţit la fel duminică seară, fiind distrus de Djokovic în finală, scor 6-3, 6-3, deşi îl învinsese în 3 seturi în faza grupelor. Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici