Presa italiană: Mutu, una dintre variantele "low cost" pentru atacul echipei AC Milan

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, se află printre variantele "low cost" pentru întărirea atacului echipei AC Milan în această vară, notează, sâmbătă, corrieredellosport.it.

313 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Mutu, una dintre variantele "low cost" pentru atacul echipei AC Milan

Presa italiană: Mutu, una dintre variantele "low cost" pentru atacul echipei AC Milan

Potrivit sursei citate, vicepreşedintele şi administratorul delegat al grupării milaneze, Adriano Gallliani, a spus că AC Milan nu este în situaţia de a cheltui foarte mulţi bani pentru a împrumuta jucători scumpi sau, cu atât mai puţin, pentru a-i cumpăra.

"Strategia clubului, care va fi definitivată duminică seară, la o şedinţă condusă de însuşi Silvio Berlusconi, prevede doar sosiri low cost. Nu e nicio grabă. Evident, Galliani are o listă de achiziţii foarte vastă şi detaliată. Milan va aştepta veşti de la Arsenal (Bendtner), Juventus (Matri), Inter (Pazzini), FC Sevilla (Negredo), Real Madrid (Kaka şi Lassana Diarra), Napoli (Dossena), Montpellier (Yanga-Mbiwa) până la ora 19.00 a datei de 31 august. Însă multe dintre aceste situaţii se vor soluţiona înainte de finalul perioadei de mercato. (...) Printre variantele low cost pentru atac se numără Mutu, care ar urma să plece de la Cesena (negociază cu Ajaccio)", scrie corrieredellosport.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici