Presa sârbă cere sancţionarea preşedintelui Boris Tadici deoarece a băut şampanie la stadion

Presa din Belgrad a cerut, marţi, ca preşedintele Serbiei, Boris Tadici şi ministrul Sporturilor, Snezana Samardzic-Markovico, să fie sancţionaţi conform legii, deoarece au consumat băuturi alcoolice în incinta stadionului "Crvena Zvezda", după ce naţionala Serbiei a obţinut calificarea la CM-2010.

15 afișări
Imaginea articolului Presa sârbă cere sancţionarea preşedintelui Boris Tadici deoarece a băut şampanie la stadion

Presa sârbă cere sancţionarea preşedintelui Boris Tadici deoarece a băut şampanie la stadion (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei sârbe, citate de cotidianul italian La Repubblica, Boris Tadici şi Snezana Samardzic-Markovico au băut şampanie la stadion, după ce Serbia a învins, sâmbătă, cu scorul de 5-0, naţionala României şi a obţinut calificarea la Cupa Mondială din Africa de Sud, încălcând astfel legea care interzice consumul de băuturi alcoolice în incinta unui stadion sau pe o rază de un kilometru în jurul acestuia.

Publicaţiile din Belgrad doresc ca cei doi oameni politici să fie sancţionaţi cu amenzi, cuprinse între 320 şi 530 de euro, sau să primească condamnări la închisoare pentru 60 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici