Preşedinte Livorno: Mutu a stat la noi doar jumătate de oră

Preşedintele clubului Livorno, Aldo Spinelli, a declarat, marţi, că atacantul Adrian Mutu a stat la formaţia sa doar jumătate de oră, fiind apoi legitimat imediat de Juventus Torino, astfel că gruparea sa nu trebuie să plătească nimic în cazul românului, informează fiorentina.it.

35 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Livorno: Mutu a stat la noi doar jumătate de oră

Preşedinte Livorno, Aldo Spinelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Juventus l-a dat pe Mutu la Livorno doar pentru jumătate de oră şi apoi l-a legitimat imediat. Nu văd de ce clubul nostru ar intra în cererea unei eventuale despăgubiri. E bine ca lucrurile să fie puse la punct", a declarat Spinelli pentru Corriere dello Sport-Stadio.

Declaraţiile lui Spinelli, precedat marţi de Luciano Moggi (fostul director general de la Juventus), vin după ce fostul impresar Ioan Becali a afirmat, într-un interviu acordat Corriere dello Sport, că atacantul Adrian Mutu ar trebui să plătească, din despăgubirea de 17 milioane de euro către clubul Chelsea, doar ce a câştigat în perioada în care a jucat la echipa londoneză, restul fiind responsabilitatea grupării Juventus, a Livorno şi a impresarului Alessandro Moggi, fiul lui Luciano, care l-au transferat gratis pe fotbalist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici