Preşedinte Unirea Alba Iulia: Avem speranţe că putem promova în Liga I, la finalul sezonului

Preşedintele clubului Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, a declarat că având în vedere prestaţia bună a echipei în meciurile amicale şi valoarea lotului are speranţe că obiectivul ce constă în promovarea în Liga I poate fi realizat.

26 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Unirea Alba Iulia: Avem speranţe că putem promova în Liga I, la finalul sezonului

Preşedinte Unirea Alba Iulia: Avem speranţe că putem promova în Liga I, la finalul sezonului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În momentul de faţă la club este linişte, echipa se pregăteşte bine şi chiar ne gândim să revenim la finalul campionatului în prima ligă, având în vedere prestaţia bună a echipei din jocurile amicale. Valoarea lotului actual ne dă speranţe că putem realiza acest obiectiv", a precizat preşedintele executiv, Nicolae Lupu.

Lupu a precizat că vrea să continue colaborarea cu actualul staf tehnic. "Deocamdată ei sunt antrenori, Adrian Himcinschi principal şi Adrian Bicheşi secund şi suntem hotărâţi să continuăm cu ei. Chiar dacă nu am vândut niciun jucător, tot vom găsi o soluţie pentru a avea un buget stabil în viitorul sezon", a adăugat preşedintele clubului din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici