Preşedintele Asociaţiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona, a încetat din viaţă

Preşedintele Asociaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona, a încetat din viaţă, miercuri, la 82 de ani, la un spital din Buenos Aires, unde fusese internat de urgenţă din cauza unor probleme cardiace, informează Clarin.

78 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Asociaţiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona, a încetat din viaţă

Julio Grondona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grondona s-a simţit rău în cursul nopţii de marţi spre miercuri, iar fiul său Humberto a decis să-l ducă la spital.

El urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Julio Grondona ar fi trebuit să susţină, miercuri, o conferinţă de presă, alături de selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella.

Grondona conducea federaţia argentiniană de 35 de ani şi avea mandat până în octombrie 2015. El ocupa şi funcţia de vicepreşedinte al FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici