Preşedintele Biden o felicită pe Serena Williams la ultimul meci: „o campioană a tuturor timpurilor”

  • Preşedintele SUA, Joe Biden, a felicitat-o, sâmbătă, pe Serena Williams pentru cariera sa lungă şi plină de succese.
  • Mesajul a fost trimis după ce tenismena a fost eliminată de la US Open, în ceea ce ar putea fi ultimul meci oficial al carierei, potrivit CNN.
531 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Biden o felicită pe Serena Williams la ultimul meci: „o campioană a tuturor timpurilor”

Preşedintele Biden o felicită pe Serena Williams la ultimul meci: „o campioană a tuturor timpurilor”

Preşedintele Biden a spus despre Serena Williams că este „o campioană a tuturor timpurilor”

Williams a pierdut vineri, în turul al treilea la US Open, în faţa lui Ajla Tomljanović, 7-6, (4) 6-7, 6-1.

Williams a anunţat la începutul lunii august că intenţionează să se retragă după acest sezon.

Ea îşi încheie cariera cu o lungă listă de realizări care include 23 de titluri de Grand Slam şi patru medalii olimpice de aur (trei la dublu, una la simplu).

Serena Williams este recunoscută ca fiind cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile şi una dintre sportivele cu cel mai important impact asupra generaţiei sale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici