Preşedintele CCA susţine delegarea arbitrilor în Liga I prin tragere la sorţi

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, susţine delegarea arbitrilor în Liga I prin tragere la sorţi, precizând că această măsură poate fi o variantă pentru partea a doua a campionatului.

8 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CCA susţine delegarea arbitrilor în Liga I prin tragere la sorţi

Preşedintele CCA susţine delegarea arbitrilor în Liga I prin tragere la sorţi

"Eu acum un an şi ceva am luat în calcul şi varianta tragerii la sorţi a delegărilor de arbitri. A fost o variantă atunci şi ar putea fi şi acum. Dar nu vreau să comentez mai mult până nu aflu exact care este situaţia. Am vorbit cu domnii Lupescu şi Sandu la telefon şi a rămas ca luni CCA-ul să-şi spună punctul de vedere referitor la această chestiune", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Gheorghe Constantin a menţionat că doreşte ca delegările să revină din nou Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar a precizat că prin acest lucru nu trebuie să se înţeleagă faptul că CCA îl contestă pe directorul general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu. "Hotărârea Comitetului Executiv din vară ca Lupescu să facă delegările este în vigoare şi trebuie respectată. Noi, CCA, susţinem ca delegările să fie făcute de către comisie, dar asta nu înseamnă că acum contestăm hotărârea Comitetului Executiv aflată în vigoare", a adăugat Gheorghe Constantin.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, doreşte ca în ultima parte a campionatului delegările arbitrilor din Liga I să fie făcute prin tragere la sorţi şi nu ca până acum, când acestea erau efectuate de directorul general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu. Unele cluburi, precum Steaua şi Rapid, şi-au făcut deja publică susţinerea pentru schimbarea modalităţii de delegare a arbitrilor cu tragerea la sorţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici