Preşedintele clubului Birmingham City, reţinut pentru fapte de corupţie

Karren Brady, preşedintele clubului Birmingham City, retrogradat în liga secundă, a fost reţinută, marţi, în cadrul unei anchete privind fapte presupuse de corupţie în fotbalul englez, a anunţat poliţia.

12 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Birmingham City, reţinut pentru fapte de corupţie

Preşedintele clubului Birmingham City, Karren Brady (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karren Brady a fost audiată de anchetatorii serviciilor financiare ale poliţiei londoneze, fiind apoi eliberată pe cauţiune. Brady a mai fost audiată în aprilie 2008, în cadrul acestei anchete începută în noiembrie 2007 şi efectuată în colaborare cu fiscul britanic.

În cadrul acestei anchete au mai fost reţinuţi actualul antrenor de la Tottenham, Harry Redknapp (atunci la Portsmouth) sau agentul de jucători Willie McKay. Fostul proprietar şi director executiv de la Portsmouth, Milan Mandaric, respectiv Peter Storie, au fost de asemenea reţinuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici