Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a sărutat şi a atins indecent campioanele mondiale

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, stârneşte controverse după ce a sărutat şi a atins indecent o parte din câştigătoarele Cupei Mondiale, printre care şi vedeta Barcelonei, Jennifer Hermoso, în timpul festivităţii de premiere de la Cupa Mondială de fotbal feminin 2023.

1355 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a sărutat şi a atins indecent campioanele mondiale

Sursa foto: Twitter

Echipa feminină a Spaniei şi-a asigurat primul titlu mondial, după ce a învins Anglia cu 1-0 în în finala disputată la Sydney, Australia.

Olga Carmona a marcat unicul gol al meciului, Jennifer Hermoso ratând un penalty în repriza a doua, apărat de Mary Earps, ratare ce nu a avut impact asupra rezultatului final.

Rubiales a fost prezent şi a fost implicat în formalităţile de după meci.

El le-a felicitat pe membrele echipei lui Jorge Vilda, după ce acestea au primit medaliile de învingători de la preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Comportamentul său a atras însă o atenţie nedorită. Rubiales a fost surprins de camerele de filmat punând mâna indecent pe vedetele spaniole, iar Hermoso a fost sărutată pe buze, la un moment dat.

Atacantul Barcelonei a declarat după aceea la televiziunea spaniolă: "Eh...da, nu mi-a plăcut asta", relatează Goal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici