Preşedintele FIFA a lipsit aproape o săptămână de la meciurile de la Cupa Mondială de fotbal feminin

În timpul în care a lipsit, Infantino a vizitat câteva insule din Pacific, potrivit Sky News.

57 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FIFA a lipsit aproape o săptămână de la meciurile de la Cupa Mondială de fotbal feminin

Preşedintele FIFA a lipsit aproape o săptămână de la meciurile de la Cupa Mondială de fotbal feminin

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a revenit luni la Cupa Mondială feminină după aproape o săptămână de absenţă şi a avut prima apariţie în cadrul turneului din Australia. El a asistat la meciul Australia-Canada. Anterior, şeful FIFA a fost pe mai multe stadioane din Noua Zeelandă care au găzduit partide de la Cupa Mondială. În zilele în care a lipsit de la meciurile competiţiei, Gianni Infantino s-a aflat în Tahiti şi Tonga.

„Suntem aici pentru a ne îngriji de cei de care nimănui nu-i pasă cu adevărat. Suntem aici pentru a fi alături de cei care trăiesc în cele mai îndepărtate zone ale lumii şi despre cei care nu renunţă niciodată şi vor să-şi trăiască visele. Suntem aici pentru a le oferi tuturor o şansă. Suntem aici pentru asta şi suntem mândri să fim aici, în Oceania", a transmis Infantino pe Instagram.

Absenţa lui Infantino de pe stadioanele de la Cupa Mondială din Australia şi Noua Zeelandă a fost discutată în contextul în care preşedintele FIFA i-a îndemnat pe fani să umple tribunele.

De asemenea, el a subliniat de mai multe ori că a asistat la toate meciurile de la Cupă Mondială de fotbal masculin, organizată anul trecut în Qatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
infantino,
meciuri,
cupă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici