Preşedintele sud-african Zuma a inaugurat stadionul Soccer City

Preşedintele sud-african Jacob Zuma a inaugurat, sâmbătă, stadionul Soccer City din Johannesburg, pe care se vor disputa meciul de deschidere şi finala Cupei Mondiale.

20 afișări
Imaginea articolului Preşedintele sud-african Zuma a inaugurat stadionul Soccer City

Preşedintele sud-african Zuma a inaugurat stadionul Soccer City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zuma a ascultat imnul sud-african, cu mâna la inimă, în centrul terenului, în faţa a 76.000 de spectatori care au asistat la primul meci profesionist disputat pe stadion, finala unei cupe naţionale.

Lovitura de începere a partidei a fost dată cu 30 de minute întârziere, din cauza blocajelor create de afluenţa fanilor.

Aproape toţi spectatorii prezenţi în tribune s-au îmbrăcat în culorile naţionalei Africii de Sud, verde şi galben. Reprezentativa sud-africană va juca, la 11 iunie, pe arena Soccer City, meciul de deschidere al Cupei Mondiale, cu naţionala Mexicului. Cele 94.700 de bilete pentru această partidă au fost vândute de mai multe luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici