Prestaţia lui Marica în meciul cu Turcia, apreciată

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la sfârşitul partidei câştigate de naţionala României, scor 2-0, în faţa Turciei, că este mulţumit de jocul prestat de "tricolori", lăudând în special evoluţia atacantului Ciprian Marica.

4 afișări
Imaginea articolului Prestaţia lui Marica în meciul cu Turcia, apreciată

Prestaţia lui Marica în meciul cu Turcia, apreciată

"Mi-a plăcut echipa în totalitate. În repriza a doua mă bucur foarte mult pentru Marica. Ca vârf de atac a făcut multe acţiuni care au făcut diferenţa. Dorinel Munteanu a jucat extraordinar. Nu-l mai criticaţi acum pe Piţurcă? Turcia este o echipă care face un pressing foarte bun, dar scorul mi se pare unul corect", a spus Sandu.

Sandu crede că absenţa suporterilor la meciul cu Turcia poate fi cauzată de lipsa unui stadion "de cinci stele" şi de faptul că fanii bucureşteni sunt saturaţi de meciuri din cupele europene şi Liga I. "Când vom avea un stadion cochet de 5 stele şi lumea va veni cu mai mare plăcere la stadion. În Bucureşti lumea e puţin saturată şi de meciurile din cupele europene şi din Liga I. În cele două meciuri din preliminarii cred că vor fi stadioanele pline", a adăugat oficialul FRF.

Şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a apreciat evoluţia lui Ciprian Marica în amicalul cu Turcia. "Faptul că au reuşit să joace a doua repriză 20-30 de minute foarte bine este îmbucurător. Greul de-abia începe. Mi-a plăcut întreaga echipă, în special Marica. La el se vede că a schimbat campionatul, cred că e benefic pentru el şi pentru echipa naţională. Acolo unde este acum ei ştiu să crească tineri", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a adăugat că echipa naţională ar fi meritat mai mulţi spectatori în Bucureşti: "Acum vedeţi de ce vor jucătorii să evolueze în afara Bucureştiului".

Prezent la meci, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că România are o echipă bună şi tânără. "Repriza a doua a fost foarte bună. Mă bucur că Lază a jucat în repriza a doua şi a făcut un meci bun. Din păcate Coman şi Mazilu au fost accidentaţi, dar ei vor ajuta echipa naţională să se califice la Euro. Mi-au plăcut Marica, Dorinel Munteanu, care parcă e la fel de tânăr", a mai spus Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici