Presupus viol într-un hotel în care se aflau jucătorii de la Manchester United

Poliţia britanică a anunţat, marţi, că anchetează un presupus viol asupra unei femei în vârstă de 26 de ani, într-un hotel din Manchester, unde gruparea Manchester United organizase o seară de Crăciun pentru jucători.

1 afișare
Imaginea articolului Presupus viol într-un hotel în care se aflau jucătorii de la Manchester United

Presupus viol într-un hotel în care se aflau jucătorii de la Manchester United

Poliţia nu a stabilit, până în prezent, nicio legătură între cele două evenimente, dar a confirmat că anchetează un presupus viol în noaptea de luni spre marţi, la Great John Street Hotel din Manchester. Poliţiştii au intervenit la locul faptei la ora 4.00 dimineaţa.

Conducerea hotelului a precizat că imobilul respectiv fusese rezervat în acea noapte pentru o seară privată şi a adăgat că va colabora cu poliţia în timpul anchetei.

Clubul englez a refuzat să facă vreun comentariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici