Preţul biletelor pentru amicalul România - Argentina

Federaţia Română de Fotbal a făcut publice, joi, preţurile biletelor pentru partida amicală pe care selecţionata României o va disputa în compania naţionalei Argentinei la 5 martie, la Bucureşti, acestea încadrându-se între 30 şi 800 de lei.

805 afișări
Imaginea articolului Preţul biletelor pentru amicalul România - Argentina

Preţul biletelor pentru amicalul România - Argentina

Vânzarea tichetelor de acces pe Arena Naţională se va desfăşura în perioada 27 ianuarie (de la ora 12.00) - 3 martie (ora 12.00), prin intermediul site-urile specializate www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.biletoo.ro, informează pagina oficială a FRF.

Preţurile biletelor pentru partida România - Argentina sunt următoarele:

VIP 1– 800 lei;

VIP 2 – 600 lei;

Categoria I – 120 lei: Tribuna I, Inelul 2, Tribuna a II-a, Inelele 1 şi 2;

Categoria a II-a

Tribuna a II-a, Inelul 1 – 80 lei;

Tribuna I, Inelul 3 – 60 lei;

Tribuna a II-a, Inelul 2 – 60 lei;

Tribuna a II-a, Inelul 3 – 50 lei

Categoria a III-a

Tribuna I, Inelul 3 – 50 lei;

Tribuna a II-a, Inelul 3 – 40 lei;

Peluzele, Inelul 1 – 40 lei;

Peluzele, Inelul 2 – 40 lei;

Categoria a IV-a;

Peluzele, Inelul 3 – 30 lei.

Partida amicală dintre selecţionatele României şi Argentinei se va disputa miercuri, 5 martie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici