PREVIZIUNI ale economiştilor germani privind CUPA MONDIALĂ: Cine va juca finala

Economiştii de la institutul german DIW au prezis o finală Spania - Germania la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, după un calcul bazat pe valoarea de piaţă a echipelor şi pe baza precedentelor competiţii internaţionale.

749 afișări
Imaginea articolului PREVIZIUNI ale economiştilor germani privind CUPA MONDIALĂ: Cine va juca finala

PREVIZIUNI ale economiştilor germani privind CUPA MONDIALĂ: Cine va juca finala (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În finală, spaniolii vor fi uşor favoriţi, dar echipa Germaniei are o şansă bună să câştige Cupa Mondială", a declarat unul dintre cercetători, Gert Wagner, pentru Der Spiegel.

Cercetătorii germani au prezis succesul Italiei din 2006 şi ultimele trei succese la competiţiile mondiale şi europene ale Spaniei (2008, 2010 şi 2012).

"În acest an, predicţiile sunt complicate deoarece valoarea de piaţă a marilor echipe este foarte apropiată", a spus Michael Mutz, un alt cercetător de la institutul DIW.

Turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia va începe la 12 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici