Prima fotografie cu Emeric Ienei, după ce s-a scris că a murit

Presa online din România a propagat astăzi un fake news groaznic, anunţând că fostul mare antrenor Imi Ienei, câştigător al Cupei Campionilor Europeni la fotbal, a decedat.

2962 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie cu Emeric Ienei, după ce s-a scris că a murit

Sandu Boc, stânga, la un suc acasă la Emeric Ienei SURSA FOTO: Facebook Sandu Boc

Legendarul Emeric Ienei, 87 de ani, vârstă împlinită pe 22 martie, l-a primit astăzi în vizită pe fostul fotbalist rapidist Sandu Boc.

Cei doi sunt stabiliţi în Oradea şi ţin aproape zilnic legătura prin telefon.

Astăzi însă, Boc a ţinut, mai mult decât oricând, să meargă acasă la reputatul tehnician pentru a vedea cu ochii lui cum se simte.

Asta după ce a citit informaţia falsă că antrenorul care a adus cel mai important trofeu din fotbal la nivel de echipe de club, Cupa Campionilor Europeni, a murit.

Numeroase site-uri sportive şi generaliste s-au grăbit să împrăştie informaţia, fără să caute mai întâi confirmarea, picând victime ale unui fake news oribil.

Mediafax este unul dintre site-urile care nu au promovat ştirea mincinoasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici