Prima gală a circuitului Superkombat va avea loc pe 1 octombrie la Brăila

Prima gală a circuitului Superkombat, care se va desfăşura în această ediţie pe reguli de K1, este programată, la 1 octombrie, la Brăila, se arată într-un comunicat.

190 afișări
Imaginea articolului Prima gală a circuitului Superkombat va avea loc pe 1 octombrie la Brăila

Prima gală a circuitului Superkombat va avea loc pe 1 octombrie la Brăila (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Programul circuitului mai cuprinde două World Grand Prix în luna octombrie şi finala în luna noiembrie, care se va desfăşura în oraşul Frankfurt. Conform preşedintelui Superkombat World Grand Prix, Eduard Irimia, circuitul este transmis live în 83 de ţări din Europa, Asia şi Australia, şi în delay în 60 de ţări din Africa şi America de Sud.

Printre sportivii care şi-au anunţat deja participarea la gala de la Brăila se numără Stephan Leko, Erhan Deniz, Ricardo van de Bos, Carter Williams şi Cătălin Moroşanu. La Brăila vor fi prezenţi şi foştii luptători K1, Peter Aerts şi Melvin Manhoef, în calitate de antrenori. Premiului oferit câştigătorului va consta într-o bursă în bani şi o maşina ediţie specială Mitsubishi Lancer Ralliart Superkombat.

Biletele pentru gala de la Brăila vor fi puse în vanzare, începând de marţi, în reţeaua Eventim.ro şi vor costa 50 lei în tribună, şi 200 lei la zona VIP.

La sfâşitul săptămânii trecute, echipa României a pierdut semifinala cu Serbia a circuitului WAKO Pro Team World Grand Prix. Echipa României a reuşit să câştige un singur meci din cinci la categoria 66.800 kg prin Ionut Pitbull Atodiresei în faţa lui Aleksandar Topici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici