Prima reacţie a Anei Bogdan,după victoria de la Fed Cup: Tremur, trăiesc clipa, mă bucur foarte mult

Ana Bogdan a fost în culmea fericirii la finalul victoriei cu Veronika Kudermetova din a doua partidă de la Fed Cup. A fost prima victorie a României, după ce Gabriela Ruse pierduse meciul de debut în faţa Ekaterinei Alexandrova.

299 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Anei Bogdan,după victoria de la Fed Cup: Tremur, trăiesc clipa, mă bucur foarte mult

Prima reacţie a Anei Bogdan,după victoria de la Fed Cup: Tremur, trăiesc clipa, mă bucur foarte mult

Ana Bogdan a fost nevoită să vorbească în limba engleză, la interviul de după meci:

"E chiar interesant să vorbesc engleză aici, în România, dar în primul rând, vreau să spun că vă iubesc foarte mult pe toţi şi vă mulţumesc pentru susţinere. Sentimentul e incredibil. Acum tremur, trăiesc clipa şi mă bucur foarte mult. Îmi place să fiu în faţa voastră, îmi daţi atât de multă energie şi vă mulţumesc.

A fost dificil. Ultimele două puncte din tie-break au fost chiar grele pentru mine, mai ales mental, pentru că ştiam că sunt atât de aproape să câştig, dar apoi am spus: bine, hai să uit asta şi să o iau de la capăt şi să dau tot ce am. Asta am făcut".

Sâmbătă, 8 februarie, vor avea loc alte două meciuri la simplu şi unul la dublu, iar prima întâlnire începe la ora 14:00:

Ana Bogdan – Ekaterina Alexandrova
Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova
Irina Bara/ Raluca Olaru - Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia.

Cele două echipe, România şi Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici