Prima reacţie a Ekaterinei Alexandrova, după ce a învins-o pe Simona Halep la Beijing: Nu a jucat prea bine

Ekaterina Alexandrova a dat dovadă de mult fair-play după victoria în faţa Simonei Halep, prima în faţa unei jucătoare de Top 10 în acest sezon şi a doua per total, în carieră.

874 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Ekaterinei Alexandrova, după ce a învins-o pe Simona Halep la Beijing: Nu a jucat prea bine

Ekaterina Alexandrova, despre Halep: A fost un meci destul de greu, dar ea nu a jucat prea bine

"A fost un meci destul de greu, dar ea nu a jucat prea bine", a spus rusoaica, după 6-2, 6-3 în faţa Simonei Halep, în turul doi de la Beijing.

"Îmi aduc aminte meciul când am jucat ultima dată la Cincinnati, a fost mai greu decât astăzi, dar eu am încercat să rămân concentrată pe toată durata meciului, pentru că ştiu că poate juca pur şi simplu incredibil. Am încercat să fiu concentrată şi atentă, mă bucur că am reuşit să o fac până la final azi", a mai spus rusoaica de pe poziţia 38 WTA.

Ekaterina Alexandrova o va înfrunta mai departe fie pe bielorusa Aryna Sabalenka, proaspăt câştigătoare la Wuhan, fie pe conaţionala Daria Kasatkina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici