Prima seară de Champions League. Lucescu a pierdut, iar Messi a egalat un record

  • Dinamo Kiev – Juventus 0-2
  • PSG – Manchester United 1-2
  • Barcelona – Ferencvaros 5-1
1127 afișări
Imaginea articolului Prima seară de Champions League. Lucescu a pierdut, iar Messi a egalat un record

Prima seară de Champions League. Lucescu a pierdut, iar Messi a egalat un record

Cea mai mare competiţie inter-cluburi din lume a revenit. UEFA Champions League a debutat cu meciuri spectaculoase şi cu noi recorduri.

În primul meci al serii, Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev nu au putut să îi facă faţă lui Juventus. Chiar dacă Ronaldo a fost absent din cauza coronavirusului, „dubla” lui Morata a asigurat victoria pentru campioana Italiei.

La Paris s-a jucat cel mai tare meci al primei etape. PSG a primit-o pe Manchester United, iar „Diavolii roşii” s-au impus cu 2-1. Pentru PSG a marcat un atacant francez, dar nu unul de-al lor. Martial şi-a dat autogol.

Barcelona a făcut scorul serii cu ungurii de la Ferencvaros. Messi a deschis scorul şi a reuşit un nou record. A marcat în 16 ediţii diferite de Champions League şi a egalat performanţa lui Ryan Giggs. Şi puştii Barcelonei, Ansu Fati şi Pedri au dat gol.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici