Primarul Galaţiului critică suporterii ce stau gratuit la tribuna oficială a Stadionului Oţelul. 5000 de lei îi va costa pe gălăţeni un astfel de loc

Primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, cere conducerii clubului de fotbal Oţelul din localitate să facă ordine la tribuna oficială a stadionului. Într-o emisune la postul de radio local Pro Lider FM, edilul şef a folosit apelativul „atârnaţi” la adresa celor ce stau gratuit la oficială la Liga 1.

441 afișări
Imaginea articolului Primarul Galaţiului critică suporterii ce stau gratuit la tribuna oficială a Stadionului Oţelul. 5000 de lei îi va costa pe gălăţeni un astfel de loc

Primarul Galaţiului critică suporterii ce stau gratuit la tribuna oficială a Stadionului Oţelul. 5000 de lei îi va costa pe gălăţeni un astfel de loc

Ionuţ Pucheanu a spus în direct că se gândeşte să amâne plăţile către clubul de fotbal până când, la tribuna oficială, vor sta doar cei care plătesc 5.000 de lei pe an şi au card Gold.

"Îi rog pe conducătorii Clubului Oţelul să nu îi mai lase pe toţi neaveniţii la tribuna oficială. Vin acolo toţi atârnăţii, iertaţi-mă că folosesc acest cuvânt, care nu au plătit în viaţa lor un leu. Toţi sunt pe invitaţii. Păi, prietene, dacă vrei la tribuna oficială, fă-ţi abonament de 5.000 de lei şi fă figuri pe banii tăi. Vrei să stai gratis? Du-te lângă băieţii aceia care cântă tot meciul, tot respectul pentru ei, şi încurajează echipa că ai intrat gratuit.” a spus Pucheanu.

Acesta le-a adresat rugămintea lui Dorinel Munteanu, antrenorul echipei, şi Cristian Munteanu, managerul executiv al clubului să facă ordine l tribuna oficială.

„Chiar mă gândesc serios să amân nişte plăţi până văd că s-a făcut ordine", a transmis edilul, în cadrul emisiunii "Ediţie specială" de la Pro Lider FM.

Ionuţ Pucheanu a reafirmat disponibilitatea municipalităţii de a continua să susţină Oţelul cu condiţia să se facă ordine la club şi în tribune.

"Când o să văd că la tribuna oficială stau doar cei care plătesc 5.000 de lei, atunci mai discutăm. E valabil pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei de partid, prieteni şi aşa mai departe, că tot aţi amintit de ei. Figuri să facă numai pe banii lor!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici