Prime de 150.000 de euro pentru jucătorii Turciei după calificarea în sferturi

Federaţia Turcă de Fotbal a anunţat, într-un comunicat, că jucătorii din echipa naţională vor primi câte 300.000 de lire turceşti (circa 150.000 de euro) după calificarea în sferturile de finală ale Euro-2008.

13 afișări
Imaginea articolului Prime de 150.000 de euro pentru jucătorii Turciei după calificarea în sferturi

Prime de 150.000 de euro pentru jucătorii Turciei după calificarea în sferturi (Imagine: Mediafax Foto)

Această decizie a fost anunţată la Viena portarului echipei Turciei, Rustu. Portarul Rustu urmează să fie titular pentru prima oară la Euro-2008 la meciul cu Croaţia, de vineri, după ce portarul Volkan Demirel a fost suspendat două meciuri de UEFA, în urma eliminării de la partida cu Cehia.

Rustu, precum şi mijlocaşul Emre Belozoglu şi atacantul Nihat Kahveci, "au fost informaţi de federaţie că respectă decizia, dar au precizat că nu sunt motivaţi de considerente financiare atunci când este vorba de echipa naţională".

Turcia s-a calificat în sferturile de finală la Euro-2008 după ce a învins Cehia, scor 3-2, duminică, la Geneva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici