Prime de câte 10.000 de euro şi "spa" pentru jucătorii rapidişti dacă trec de Wolfsburg

Jucătorii, conducerea tehnică şi principalul acţionar al FC Rapid Fathi Taher au mâncat împreună marţi, la unul dintre restaurantele din cadrul Hotelului Marriott, prilej cu care omul de afaceri iordanian le-a promis fotbaliştilor câte 10.000 de euro şi tratament de tip "spa" dacă trec de Wolfsburg.

15 afișări
Imaginea articolului Prime de câte 10.000 de euro şi "spa" pentru jucătorii rapidişti dacă trec de Wolfsburg

Prime de câte 10.000 de euro şi "spa" pentru jucătorii rapidişti dacă trec de Wolfsburg (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu i-am criticat pe jucători, nu aveam de ce. Sunt sigur că fiecare jucător a dat tot ce a putut. Acum am hotărât cu ei să facem prima de calificare de 10.000 de euro. De asemenea, am stabilit că dacă vor câştiga joi, vom rediscuta primele de victorie din campionat. După meci, joi sau vineri, vom merge împreună la un «spa». Vor veni cu prietenele sau soţiile. Am zis că vin şi eu cu prietena", a anunţat Taher.

Rapid va întâlni, joi, pe teren propriu, echipa germană VfL Wolfsburg în manşa secundă a turului întâi al Cupei UEFA. În primul meci, Wofsburg a câştigat cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici