Prime totale de 130.000 de dolari pentru dinamovişti dacă bat Steaua

Fotbaliştii dinamovişti vor evolua în partida cu Steaua, de sâmbătă, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, pentru o primă totală în valoare de 130.000 de dolari, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, unul dintre sponsorii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

11 afișări
Imaginea articolului Prime totale de 130.000 de dolari pentru dinamovişti dacă bat Steaua

Prime totale de 130.000 de dolari pentru dinamovişti dacă bat Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Negoiţă spune că acţionarii FC Dinamo, Nicolae Badea, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florian Walter şi Dragoş Săvulescu, vor premia echipa în caz de victorie cu câte 20.000 de dolari, în timp ce el va acorda 30.000 de dolari. "În caz de victorie cu Steaua, eu voi da 30.000 de dolari echipei, iar cei cinci acţionari ai FC Dinamo vor oferi cate 20.000 de dolari, adică 100.000", a declarat Ionuţ Negoiţă.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici