Prime totale de 20.000 dolari la Universitatea Craiova pentru victoria cu Standard Liege

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a decis ca jucătorii antrenaţi de Florin Cioroianu să fie recompensaţi cu prime în valoare totală de 20.000 de dolari pentru victoria din meciul amical cu Standard Liege, scor 2-0, disputat la Andenne.

4 afișări
Imaginea articolului Prime totale de 20.000 dolari la Universitatea Craiova pentru victoria cu Standard Liege

Prime totale de 20.000 dolari la Universitatea Craiova pentru victoria cu Standard Liege

Mititelu a fost prezent la meciul de sâmbătă seară. "A fost un turneu de pregătire foarte reuşit. Nu am urmărit să câştigăm în această pregătire, ci scopul nostru a fost să ne pregătim cât mai bine pentru campionat. Cu Standard a fost însă altceva, am vrut să învingem. Am reuşit, după un joc foarte bun. Pot spune că am fost net superiori belgienilor la toate capitolele. Le-am dat astfel o palmă cârcotaşilor. Oricum, acest succes este important doar pentru moralul jucătorilor", a spus Adrian Mititelu.

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0, formaţia Standard Liege, într-un meci disputat la Andenne, cu ocazia prezentării lotului belgian locuitorilor din această localitate. Golurile au fost reuşite de Prepeliţă '15 şi Stoianof '78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici