Primele de titlu ale jucătorilor de la Târgu Mureş, scăzute cu 7.000 euro înaintea meciului cu Oţelul

Primele jucătorilor formaţiei ASA Târgu Mureş pentru câştigarea campionatului au fost scăzute de la 17.000 de euro la 10.000 de euro, cu o zi înainte de partida cu Oţelul Galaţi, decisivă în lupta pentru titlu cu Steaua, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din anturajul fotbaliştilor.

150 afișări
Imaginea articolului Primele de titlu ale jucătorilor de la Târgu Mureş, scăzute cu 7.000 euro înaintea meciului cu Oţelul

Primele de titlu ale jucătorilor de la Târgu Mureş, scăzute cu 7.000 euro înaintea meciului cu Oţelul (Imagine: HEPTA)

Jucătorii din lotul condus de Liviu Ciobotariu aveau promise prime în valoare de câte 17.000 de euro pentru locul 1 şi câte 5.000 de euro pentru locul 2. Miercuri însă, vinceprimarul Claudiu Maior i-a anunţat pe jucători că prima pentru câştigarea titlului scade la 10.000, iar cea pentru locul secund este eliminată. Oficialul a motivat decizia prin faptul că majoritatea consilierilor locali au considerat primele mult prea mari.

Formaţia ASA Târgu Mureş a pierdut, joi, partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, deşi o victorie i-ar fi adus titlul de campioană, având în vedere rezultatul de egalitate din meciul CSMS Iaşi - Steaua, scor 0-0.

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, steliştii recuperând prima poziţie în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureş în preliminariile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici