Primii doi favoriţi ai turneului de la Acapulco, Ferrer şi Nishikori, eliminaţi în turul secund

Primii doi favoriţi ai turneului de la Acapulco (Mexic), spaniolul David Ferrer şi japonezul Kei Nishikori, au fost eliminaţi, miercuri, 24 februarie, în turul secund al competiţiei dotate cu premii în valoare totală de 1.551.830 de dolari

142 afișări
Imaginea articolului Primii doi favoriţi ai turneului de la Acapulco, Ferrer şi Nishikori, eliminaţi în turul secund

Primii doi favoriţi ai turneului de la Acapulco, Ferrer şi Nishikori, eliminaţi în turul secund

Ferrer a fost învins de ucraineanul Alexandr Dolgopolov, scor 6-4, 6-4, în timp ce Nishikori a fost întrecut de americanul Sam Querrey, scor 6-4, 6-3. În sferturile de finală de la Acapulco s-au calificat doar trei capi de serie: austriacul Dominic Thiem (favorit 4), australianul Bernard Tomici (favorit 5) şi bulgarul Grigor Dimitrov (favorit 7).

David Ferrer şi Kei Nishikori au disputat finala de anul trecut de la Acapulco, spaniolul impunându-se cu scorul de 6-3, 7-5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici