Primul semn că Daum va pleca de la naţionala României. Ce club ar putea prelua antrenorul german

Şase puncte din şase meciuri jucate în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia reprezintă cea mai slabă prestaţie a naţionalei României din întreaga istorie a preliminariilor pentru un turneu final. În aceste condiţii, cel mai probabil, Christoph Daum va fi demis de FRF la finalul campaniei, scrie ProSport.

578 afișări
Imaginea articolului Primul semn că Daum va pleca de la naţionala României. Ce club ar putea prelua antrenorul german

Primul semn că Daum va pleca de la naţionala României. Ce club ar putea prelua antrenorul german

Chiar preşedintele Răzvan Burleanu a lăsat să se înţeleagă la finalul meciului amical cu Chile că viitorul tehnicianului german pe banca primei reprezentative este pus sub semnul întrebării.

"În mod cert voi solicita un raport stafului tehnic, care să fie discutat la nivel de Comisie Tehnică şi apoi prezentat în Comitetul Executiv. Rezultatele... Cred că niciunul dintre noi nu este mulţumit de rezultate. Este o dezamăgire că nu am reuşit să ne depăşim limitele. Ceea ce îmi pare nespus de rău este că nu reuşim să avem rezultate mai rapid, mă refer la rezultate la care se lucrează, totuşi", declara preşedintele Federaţiei Române de Fotbal după confruntarea de la Cluj.

În acest context, Christoph Daum îşi caută posibile destinaţii. Una dintre ele ar putea fi Turcia, notează presa de pe malurile Bosforului. 

Toate detaliile sunt pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici