Pro Sport: Dan Petrescu va semna cu formaţia Kuban Krasnodar

Tehnicianul Dan Petrescu, care a părăsit campioana României, Unirea Urziceni, după o reziliere pe cale amiabilă, va semna cu gruparea rusă de ligă secundă Kuban Krasnodar, informează www.prosport.ro.

9 afișări
Imaginea articolului Pro Sport: Dan Petrescu va semna cu formaţia Kuban  Krasnodar

Pro Sport: Dan Petrescu va semna cu formaţia Kuban Krasnodar (Imagine: Mediafax Foto)

Conform sursei citate, unul din motivele pentru care tehnicianul a acceptat să preia această echipă este faptul că noii patroni ai clubului i-au propus un proiect pe cinci sezoane, la finele căruia Petrescu trebuie să aducă un trofeu european la Krasnodar. Pentru început, Petrescu va câştiga 1,5 milioane de euro pe sezon, salariul urmând să crească în funcţie de performanţele realizate, începând de la promovarea în primul eşalon.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, pe cale amiabilă contractul cu Unirea Urziceni, formaţie pe care o antrena din septembrie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici