Probele speciale de marţi de la Raliul Europei Centrale ar putea fi anulate

Probele speciale de marţi de la Baia Mare, din cadrul Raliului Europei Centrale-Seria Dakar, ar putea fi anulate deoarece hidrologii au avertizat cu cod galben de inundaţii prefecturile din 13 judeţe, între care se află şi Maramureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Probele speciale de marţi de la Raliul Europei Centrale ar putea fi anulate

Probele speciale de marţi de la Raliul Europei Centrale ar putea fi anulate

Perioada în care avertizarea este valabilă începe marţi dimineaţă, la ora 3.00, şi se termină miercuri dimineaţă, la ora 10.00.

În cursul dimineţii de marţi, directorul de concurs, directorul Raliului Europei Centrale şi coordonatorul probei se vor întâlni pentru a analiza, iar apoi se va lua o decizie în privinţa pornirii în cele două probe speciale.

În ceea ce priveşte ziua de luni, a doua probă specială s-a disputat doar pe parcursul a 40 de kilometri, din 73, după ce, în proba specială, la kilometrul 49, s-a blocat un camion şi nu s-a mai reuşit deblocarea lui. Toate camionale au fost direcţionate pe o rută mai scurtă.

Americanul Robby Gordon, pe Hummer, care a coborât de pe poziţia a doua pe a şaptea în clasamentul general auto, a declarat că traseul este foarte dificil. "Dacă aş fi concurat pe traseul de la Dakar întârzierea de patru minute aş fi reuşit să o recuperez, însă pe traseul din Baia Mare cele patru minute mi se par o eternitate", a afirmat Gordon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici