Probleme de lot pentru Dorinel Munteanu înaintea meciului cu Fiorentina

Antrenorul FC Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, la Sport.ro, că are mari probleme în alăctuirea echipei pentru meciul cu Fiorentina din Liga Campionilor, din cauza accidentărilor, o soluţie pentru postul de atacant fiind acum şi Semedo.

56 afișări
Imaginea articolului Probleme de lot pentru Dorinel Munteanu înaintea meciului cu Fiorentina

Probleme de lot pentru Dorinel Munteanu înaintea meciului cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Golanski a reintrat la antrenament, restul jucătorilor cu probleme sunt incerţi. Sper să revină Kapetanos, chiar dacă până acum nu s-a antrenat. Găsesc soluţii dacă Stancu şi Kapetanos nu joacă, poate intră Semedo. Arthuro e accidentat de două zile. Fiorentina a învins în campionat, dar miercuri va fi alt joc, e un meci decisiv pentru noi şi Fiorentina şi o să facem totul să ne calificăm", a spus Munteanu.

Finanţatorul Gigi Becali este convins că Steaua va ajunge în 16-imile Cupei UEFA: "Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Cupa UEFA. Mereu am avut noroc pe final de grupă. Sunt norocos în postul Crăciunului. Steaua va rămâne singura echipă românească din cupele europene".

Partida Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici