Probleme financiare URIAŞE pentru o echipă de fotbal din România: ”Ne-a apucat Paştele pe burta goală”

Jucătorii şi staff-ul lui Gaz Metan sunt neplătiţi de două luni, iar preşedintele clubului, Ioan Mărginean, a comentat situaţia, care s-ar putea regla după Sărbătorile de Paşte.

1391 afișări
Imaginea articolului Probleme financiare URIAŞE pentru o echipă de fotbal din România: ”Ne-a apucat Paştele pe burta goală”

Probleme financiare URIAŞE pentru o echipă de fotbal din România: ”Ne-a apucat Paştele pe burta goală”

"Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne şi ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel mic care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu. E foarte greu să le explici jucătorilor din Portugalia, din Guineea Bissau că nu s-a aprobat bugetul şi că a trecut Paştele lor, la catolici, le-am zis sărbători fericite, dar pe burta goală... S-ar părea că aşa a vrut Doamne-Doamne. Şi noi, ortodocşii, tot pe burta goală.

Să sperăm că săptămâna care vine se rezolvă toate problemele. Această echipă nu are concurent în Mediaş pentru că nu mai există nici cinema, nici mall, nici alt sport, doar o echipă de baschet la care îi urăm succes să ajungă în Divizia A", a spus Ioan Mărginean, la Telekom Sport, înaintea meciului cu Concordia.

Anul acesta a început procedura de ieşire din insolvenţă a clubului. "S-a scris că s-ar fi plătit unul dintre salariile restante la jucători. Nu, din păcate nu. Sunt lucruri despre care nu îmi place să vorbesc public, pentru că eu am încercat întotdeauna să protejez imaginea clubului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici