Procuratura spaniolă cere o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Dani Alves

Un procuror spaniol cere o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru fostul fotbalist al Barcelonei şi al Braziliei Dani Alves, care urmează să fie judecat pentru acuzaţii de agresiune sexuală asupra unei femei la Barcelona, se arată într-un document judiciar publicat joi şi citat de Reuters.

777 afișări
Imaginea articolului Procuratura spaniolă cere o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Dani Alves

Procuratura spaniolă cere o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Dani Alves

Alves, care a fost reţinut în închisoare de la arestarea sa pe 20 ianuarie, ar fi agresat violent o femeie în baia din zona VIP a unui club de noapte din Barcelona, în dimineaţa zilei de 31 decembrie, se arată în document.

Alves a declarat că a avut relaţii sexuale consimţite cu acuzatoarea sa, după ce iniţial a negat orice relaţie sexuală cu aceasta.

Procurorul a cerut, de asemenea, un ordin de restricţie pentru Alves în urma pedepsei cu închisoarea şi ca acesta să îi plătească femeii daune în valoare de 150.000 de euro.

În luna august, un tribunal din zona Barcelonei l-a pus oficial sub acuzare pe Alves după ce a găsit dovezi de nereguli comise de jucătorul în vârstă de 40 de ani, iar ulterior a decis că există suficiente probe pentru a-l trimite în judecată. Încă nu a fost stabilită o dată.

În Spania, o plângere de viol este investigată sub acuzaţia generală de agresiune sexuală, iar condamnările pot duce la pedepse cu închisoarea cuprinse între 4 şi 15 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici