Programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1. Când se joacă derby-ul CFR Cluj - FCSB

Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat programul etapei a 10-a a play-off-ului Ligii 1. Cap de afiş este partida, rămasă fără miză, dintre CFR Cluj Napoca şi FCSB, care se va juca marţi, 25 mai, la Cluj.

154 afișări
Imaginea articolului Programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1. Când se joacă derby-ul CFR Cluj - FCSB

Programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1. Când se joacă derby-ul CFR Cluj - FCSB

Programul etapei a 10-a a play-off-ului Ligii 1:


Marţi, 25 mai
Ora 20.30 CFR 1907 Cluj - FCSB

Joi, 27 mai
Ora 20.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Botoşani
Ora 20.30 Universitatea Craiova – Academica Clinceni


Pentru situaţia în care participanta la baraj este deja cunoscută, ora de disputare a partidei dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Botoşani va fi 17.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici