ProSport a lansat un supliment dedicat Ligii 1 de fotbal

Cotidianul ProSport a lansat, vineri, un supliment cu opt pagini dedicat Ligii 1 de fotbal, în care vor fi prezentate informaţii despre loturile din Ligă, bugetele echipelor, topul salariilor din campionat şi pronosticurile preşedinţilor de cluburi cu privire la viitoarea campioană.

72 afișări
Imaginea articolului ProSport a lansat un supliment dedicat Ligii 1 de fotbal

ProSport a lansat un supliment dedicat Ligii 1 de fotbal

Suplimentul este disponibil împreună cu ediţia de vineri a ziarului.

Pentru acelaşi supliment, ProSport a realizat un interviu inedit cu doi suporteri împătimiţi ai echipelor Steaua şi Universitatea Craiova, şi anume Şerban Huidu, respectiv Mihai Găinuşă.

"Liga I din România este un fel de OTV al ligilor din Europa. E un fel de «Dan Diaconescu Direct», dar înregistrat, pentru că se ştie placa dinainte", a declarat Găinuşă în interviul acordat ziarului ProSport.

Şerban Huidu este încrezător că Universitatea Craiova va câştiga următorul titlu, în timp ce colegul său Găinuşă nu se arată foarte optimist: "Trebuie întrebat Mitică Dragomir. Cine o să dea banul mai gros ăla o să câştige. În niciun caz Unirea Urziceni. S-au prins ăştia cum stă treaba cu ei şi îi vor faulta dur".

ProSport a fost lansat de Grupul MediaPro în iulie 1997. A fost vândut grupului de presă Ringier România în ianuarie 2003, reintrând în portofoliul companiei de publishing a MediaPro în ianuarie 2008. ProSport este primul cotidian full color din presa românească, primul ziar cu spot TV, primul cotidian din România care a avut un tiraj de peste 100.000 de exemplare, primul ziar din România care a introdus conceptul de ziar vizual, cel mai vândut ziar de sport din România în perioada 1998 - 2008, conform BRAT (o medie de 66.780 de exemplare/ediţie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici