ProSport, citat de Reuters, BBC şi L'Equipe. Declaraţiile lui Ilie Năstase, după ce a fost interzis la turneul de la Wimbledon, au făcut ocolul pământului în mai puţin de 24 de ore

Presa mondială a preluat declaraţiile lui Ilie Năstase publicate de ProSport, sub semnătura Cezarei Paraschiv, după ce organizatorii de la Wimbledon au anunţat că primului lider din istoria tenisului mondial i se va interzice accesul la turneu.

3357 afișări
Imaginea articolului ProSport, citat de Reuters, BBC şi L'Equipe. Declaraţiile lui Ilie Năstase, după ce a fost interzis la turneul de la Wimbledon, au făcut ocolul pământului în mai puţin de 24 de ore

ProSport, citat de Reuters, BBC şi L'Equipe. Declaraţiile lui Ilie Năstase, după ce a fost interzis la turneul de la Wimbledon, au făcut ocolul pământului în mai puţin de 24 de ore

Nasty, dublu finalist la turneul britanic, nu va fi invitat să stea în Loja Regală şi nici nu va fi primit în arenă pentru a asista la meciuri.

Agenţia de presă Reuters a preluat declaraţiile publicate de ProSport, cuvintele lui Ilie Năstase răspândindu-se astfel cu viteză în întreaga lume. Al treilea turneu de Grand Slam, Wimbledon, are loc în perioada 3-16 iulie. Cele mai bune performanţe la All England Club ale fostului lider mondial au fost atinse în anii 1972 şi 1976 - finale pierdute în faţa lui Stan Smith, respectiv Bjorn Borg. În 1973, Nasty a cucerit pe iarba londoneză titlul la dublu, alături de americanul Jimmy Connors.

BBC a preluat imediat declaraţia lui Ilie Năstase, continuând subiectul "fierbinte" acoperit pe larg de presa britanică după incidentele de la Mamaia, din Fed Cup.

Declaraţiile publicate de ProSport au ajuns şi în presa franceză. Joi dimineaţă, la ora 9:25, celebrul cotidian "L'Equipe" a publicat un material cu titlul "Alungat din loja regală de la Wimbledon, Ilie Năstase reclamă <<îngustimea>> organizatorilor" şi îşi încheie articolul cu o referinţă directă la articolul ProSport publicat miercuri după-amiază, la ora 16:00.

Citiţi mai multe informaţii pe www.prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici