ProSport: Ioan Ovidiu Sabău este noul antrenor al lui Dinamo

Acţionarii FC Dinamo au decis ca fostul antrenor al formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, să preia postul de antrenor principal al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, informează ProSport.

2290 afișări
Imaginea articolului ProSport: Ioan Ovidiu Sabău este noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Ovidiu Sabău este noul antrenor al lui Dinamo - oficial (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Chiar dacă unii dintre oficialii lui Dinamo ar fi preferat mai mult varianta cu Badea principal, în cele din urmă s-au pus de acord să-i dea credit fostului mare internaţional. Pe lângă decizia de a-l instala pe Sabău în funcţia de antrenor, acţionarii au hotărât ca Ionel Ganea să fie numit în funcţia de director sportiv.

Citeşte mai multe despre decizia acţionarilor de la Dinamo pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici