ProSport: Răzvan Raţ, salariu de 10 000 de euro lunar la Timişoara

Fundaşul de 36 de ani s-a antrenat alături de dinamovişti de la începutul lui martie şi părea că roş-albii vor da o lovitură de imagine prin transferul celui care are a bifat 113 meciuri pentru echipa naţională şi a înscris de două ori.

1573 afișări
Imaginea articolului ProSport: Răzvan Raţ, salariu de 10 000 de euro lunar la Timişoara

ProSport: Răzvan Raţ, salariu de 10 000 de euro lunar la Timişoara

Răzvan Raţ a îmbrăcat echipamentul lui Dinamo de la începutul luni şi ar fi fost de acord să joace pentru roş-albi până la finalul sezonului. Dar, după mai multe runde de discuţii nu s-a ajung la o înţelegere şi fundaşul a ales să semneze cu ACS Poli Timişoara. Mutarea s-a oficializat recent şi a fost una surprinzătoare.

"Cei de la Timişoara au avut o dorinţa foarte mare de a mă aduce şi asta a făcut diferenţa. Când te simţi dorit e foarte important. Am avut discuţii şi cu Dinamo, dar, haideţi, să zicem că nu am ajuns la un numitor comun", a spus jucătorul lăsând de înţeles că nu a fost dorit de către trupa "câinilor".

De fapt, lui Raţ i s-a propus un contract de 4.000 de euro lunar plus bonusuri, până la finalul sezonului, şi fotbalistul a refuzat. Imediat, pe fir au intrat cei de la ACS Poli Timişoara şi contractul s-a semnat rapid: Raţ va lua în jur de 30.000 de euro pentru cele trei luni ale acordului, adică undeva la 10.000 de euro lunar, socotind şi anumite prime de performanţă.

Răzvan Raţ a câştigat 20 de trofee în carieră, printre care Cupa UEFA alături de Şahtior Doneţk, el triumfând şi la Rapid, acolo unde a câştigat titlul sau Cupa. Apărătorul de 36 de ani a debutat într-un amical pentru timişoreni şi e aşteptat să joace în premieră într-un meci oficial în faţa celor de la Sepsi.

"Pe poziţia respectivă, din păcate, îl avem pe Olteanu. Nu cred că Raţ îşi permitea să fie rezervă în multe momente. Am fi dereglat tot mecanismul dacă îl scoteam din echipă pe Olteanu, asta pentru că el ocupă această poziţie de U21", a fost explicaţia oficială a dinamoviştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici