ProSport şi 450 de biciclişti temerari pleacă în week-end "Cu Bicicleta La Mare"

Startul ediţiei a opta a expediţiei "ProSport - Cu Bicicleta La Mare", la care s-au înscris 450 de biciclişti, va fi dat, sâmbătă, la ora 9.00, din parcarea Lidl (str. Liviu Rebreanu 19), de către fostul arbitru internaţional de fotbal Ion Crăciunescu.

170 afișări
Imaginea articolului ProSport şi 450 de biciclişti temerari pleacă în week-end "Cu Bicicleta La Mare"

ProSport şi 450 de biciclişti temerari pleacă în week-end "Cu Bicicleta La Mare"

Cei 450 de participanţi şi-au ridicat joi kiturile de participare şi aşteaptă cu nerăbdare momentul startului, "lovitura de începere" a evenimentului urmând să fie dată de un mare fan al biciclitului, fostul arbitru internaţional de fotbal Ion Crăciunescu. Ioan Vieru - medaliat cu bronz la Campionatele Europene de Atletism în proba de 400 de metri şi Mihai Donişan - campion naţional la săritura în înălţime vor fi prezenţi la start.

Lansată în luna februarie, campania de înscrieri pentru expediţia "ProSport Cu Bicicleta la Mare" s-a încheiat vineri. Toate cele 450 de locuri au fost ocupate, astfel încât ediţia din acest an a evenimentului, a opta, va cel mai mare număr de participanţi. O adevărată armată logistică este pregătită să îi ajute pe participanţi să parcurgă cei 300 de kilometri ai expediţiei în condiţii sigure şi să petreacă o eperienţă memorabilă: opt maşini de însoţire, nouă autocare, cinci camioane, două van-uri şi două ambulanţe.

Dintre participanţii înscrişi la a opta ediţie "ProSport Cu Bicicleta La Mare" marea majoritate sunt bucureşteni, dar există şi aproape 75 de participanţi veniţi din alte judeţe din ţară (Braşov, Constanţa, Dolj, Cluj, Iaşi, etc.), special pentru a participa la cel mai mare eveniment ciclist de lungă distanţă din România. De asemenea, 70 de doamne şi domnişoare sunt pregătite să-şi dovedească pasiunea pentru pedalat, dar şi graţia de bicicliste.

Pentru a opta ediţie a expediţiei "ProSport Cu Bicicleta La Mare" organizatorii au pregătit mai multe noutăţi şi surprize pentru participanţi. Împreună cu Lidl, partenerul principal al evenimentului, dar şi partenerii logistici (DB Schenker, Renault, terasa El Comandante) sau partenerii tehnici (Giant Romania, Crivit Sports), echipa de organizare ProSport şi Lucian Mîndruţă promit o nouă experienţă de neuitat.

Plecarea în această aventură va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, la ora 9.00, de la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu, nr. 19. În prima zi, participanţii vor avea de străbătut 150 de kilometri pe traseul Bucureşti - Lehliu - Amara. În a doua zi, caravana va urma traseul Amara - Slobozia - Hârşova - Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja din Năvodari.

ProSport vă încurajează să participaţi la "ProSport Cu Bicicleta La Mare" sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/cubicicletalamare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici