Protest anti-Rusia în fotbal. Markus Gisdol, antrenorul lui Lokomotiv Moscova, a părăsit clubul

Germanul Markus Gisdol, antrenorul lui Lokomotiv Moscova, a părăsit clubul din cauza invaziei Rusiei în Ucraina, anunţându-şi demisia printr-o declaraţie personală în care a subliniat că nu mai poate lucra în această ţară.

1185 afișări
Imaginea articolului Protest anti-Rusia în fotbal. Markus Gisdol, antrenorul lui Lokomotiv Moscova, a părăsit clubul

Germanul Markus Gisdol

Antrenorul lui Lokomotiv Moscova, în vârstă de 52 de ani, a demisionat din funcţie cu efect imediat după ce Rusia a lansat războiul împotriva Ucrainei.

Antrenorul german a fost numit în capitala rusă abia în octombrie, când actualul antrenor interimar al lui Manchester United, Ralf Rangnick, a ajutat la realizarea mutării sale la club.

Gisdol a supervizat doar 12 meciuri la conducerea lui Lokomotiv Moscova, iar acum a plecat din funcţie din motive extrasportive.

Gisdol a spus într-o declaraţie pentru publicaţia germană Bild că „nu-mi pot urma vocaţia într-o ţară al cărei lider este responsabil de un război de agresiune".

Germanul are o experienţă de peste două decenii în antrenoratul, dar perioada petrecută la Lokomotiv a fost primul său angajament în afara ţării sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici