Protestul suporterilor români "Aruncă-le batista!" continuă în weekend. ProSport distribuie pagina interzisă de LPF: "Jos Mitică! Jos Naşul!" - VIDEO

Peste 3.000 de fani au semnat până acum petiţia "Jos Mitică! Jos Naşu'", iar protestul continuă în weekend pe toate stadioanele din România. Campania "Aruncă-le batista!", demarată de ProSport pentru a curăţa fotbalul românesc, poate avea avanpremiera de gală în acest weekend, odată cu meciurile etapei a 20-a a Ligii I.

162 afișări
Imaginea articolului Protestul suporterilor români "Aruncă-le batista!" continuă în weekend. ProSport distribuie pagina interzisă de LPF: "Jos Mitică! Jos Naşul!" - VIDEO

Protestul suporterilor români "Aruncă-le batista!" continuă în weekend. ProSport distribuie vineri pagina interzisă de LPF: "Jos Mitică! Jos Naşul!"

Cumpără ediţiile ProSport de sâmbătă (în Bucureşti) şi luni (în Cluj) şi mergi la meci cu batista albă pe care o vei primi împreună cu ziarul. Aruncă-le batista lui Sandu şi Dragomir!

Dacă nu ai o bastistă albă, o poţi lua, gratuit, odată cu ProSport: sâmbătă în Bucureşti, iar luni la Cluj. De asemenea, veţi putea găsi vineri şi sâmbătă în ProSport pagina interzisă de LPF: "Jos Mitică! Jos Naşul!". Luaţi-o cu voi pe stadion, pentru că nu mai aşa să-i faceţi să vă respecte şi să respecte, în acelaşi timp, fotbalul!

"Spălaţi-vă pe cap cu el!", titra ProSport pe prima pagină în 19 februarie 2003, după ce puciul împotriva lui Dumitru Dragomir, cea mai serioasă încercare de înlăturare a şefului Ligii, a eşuat în cel mai pur stil românesc. De atunci au trecut 9 ani, oamenii de fotbal au albit, au chelit, dar continuă să se spele pe cap cu şamponul Dragomir.

Între timp, conturile celor mai mulţi au prosperat, iar cluburile pe care le conduc au ajuns nişte stafii.

În 2003, o mişcare de rezistenţă împotriva lui Dragomir s-a închegat în jurul a patru oameni de fotbal: Chivorchian de la Bacău, Ştefan de la Ceahlăul, Copos de la Rapid şi Gino Iorgulescu de la FC Naţional. Scopul era provocarea alegerilor şi susţinerea candidaturii lui Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici