Prunea îl reclamă pe Becali la Comisie

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, miercuri, că îl va reclama pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, la Comisia de Disciplină a FRF, după ce acesta a afirmat că oficialul FRF influenţează delegările la meciurile formaţiei Dinamo.

13 afișări
Imaginea articolului Prunea îl reclamă pe Becali la Comisie

Prunea îl reclamă pe Becali la Comisie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este prima dată când domnul Becali face afirmaţii calomnioase şi jignitoare la adresa mea. Voi face o sesizare către Comisia de Disciplină şi să răspundă pentru afirmaţiile sale. La UEFA sunt pedepse mult mai grave, se ajunge până la declararea ca «persona non-grata»", a subliniat Prunea.

Arbitrii tineri au de suferit de pe urma scandalurilor mai vechi

"Sunt convins că arbitrii care au greşit, au stat deoparte din cauza suspendărilor. E o presiune enormă care se pune pe aceşti arbitrii înainte de jocuri. A fost această decredibilizare din partea unor aşa-zişi specialişti în arbitraj. Sunt băieţi tineri care nu fac decât să tragă ponoasele pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut, ei nu au nicio vină. Cine va ceda la aceste presiuni, se va elimina singur. Ei trebuie să aducă înapoi credibilitatea acestui arbitraj, mă refer la cei tineri, dar şi la cei cu experienţă. Au fost probleme şi la jocuri între echipele mici. Problema cea mai mare e la controlul disciplinar. Nu e uşor să te pui în pielea unui arbitru, pentru că el trebuie să ia decizii într-o fracţiune de secundă", a spus Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici