Prunea, managerul general al lui Dinamo, surprins la cumpărături în treningul altei formaţii

  • Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a fost surprins la cumpărături îmbrăcat în treningul adversarilor de la Poli Iaşi.
  • Imaginile au apărut la doar trei zile după ce Dinamo a pierdut în play-out chiar contra ieşenilor, scor 0-1.
  • Fotografiile au fost publicate de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, iar fanii l-au criticat dur pe Prunea.
1572 afișări
Imaginea articolului Prunea, managerul general al lui Dinamo, surprins la cumpărături în treningul altei formaţii

Prunea, managerul general al lui Dinamo, surprins la cumpărături în treningul altei formaţii

Fotografiile au fost publicate de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, iar fanii l-au criticat dur pe Prunea.

„Hainele lui Dinamo erau la spălat", „Afară cu el!" sau „Îţi dai seama cât de săraci suntem, dacă nici bani de un trening nu a avut Dinamo" au fost doar câteva dintre reacţiile suporterilor dinamovişti.

Prunea a confirmat că fotografia a fost făcută marţi, însă spune că nu i se pare nimic în neregulă cu gestul său.

„E de azi poza, ieşisem să cumpăr zarzavaturi. Care e problema? Treningul cu Poli Iaşi? Eu am treninguri şi cu Dinamo, şi cu Craiova, şi cu Bayern Munchen, şi cu AS Roma. Mă îmbrac cu care vreau eu. Chiar atât de tâmpiţi suntem, să ne legăm şi de treningul pe care îl port? Doamne, aşa ceva chiar nu aş fi crezut! Să mă ierte cel care m-a pozat, dar nu-mi imaginam să se ţină cont de aşa ceva. Ce, îmi face cineva regulile pentru cum să ma îmbrac la cumparaturi?", a spus managerul general Dinamo, potrivit gsp.ro.

Florin Prunea a fost preşedinte la clubul din Moldova în perioada 2012-2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prunea,
trening,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici