Prunea spune că a clarificat problemele cu procurorii DNA

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, audiat, joi, aproximativ cinci ore de către procurorii anticorupţie la Biroul Teritorial Piteşti al DNA, a declarat, la ieşirea din sediul instituţiei, că se bucură că a clarificat toate problemele cu procurorii.

11 afișări
Imaginea articolului Prunea spune că a clarificat problemele cu procurorii DNA

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am reuşit să clarific toate problemele cu procurorii. Dacă va mai fi nevoie, voi mai veni la DNA Piteşti. Vă mulţumesc şi vă urez o zi bună", a declarat, joi, presei, Florin Prunea, la ieşirea de la DNA Piteşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele FC Argeş, Cristian Mincă, se afla încă în sediul Biroului Teritorial Piteşti al DNA, unde era audiat în continuare de către procurori.

În cursul dimineţii de joi, a fost audiat la DNA Piteşti şi finanţatorul echipei de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, aflat, în prezent, în arestul IPJ Argeş, care a declarat, la ieşirea de la audieri, că de când a fost arestat mai mult a fost plimbat decât audiat.

Florin Prunea, Cristian Mincă şi Cornel Penescu au mai fost audiaţi de către procurori, timp de mai multte ore, în data de 14 mai. Tot atunci, a fost audiat la DNA Piteşti şi arbitrul asistent Florin Stănescu, care a arbitrat, în 2008, în turul campionatului, două partide ale piteştenilor, respectiv Unirea Urziceni-FC Argeş, disputată la 1 august, scor 3-2, şi Gloria Bistriţa-FC Argeş, disputată la 31 octombrie, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici