Prunea spune că îl va acţiona în instanţă pe Dragomir

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îl va acţiona în instanţă pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, după ce acesta l-a numit pe fostul internaţional "peştele federaţiei".

18 afișări
Imaginea articolului Prunea spune că îl va acţiona în instanţă pe Dragomir

Prunea spune că îl va acţiona în instanţă pe Dragomir (Imagine: Mediafax Foto)

"Din păcate sunt persoane care ne fac viaţa un iad, care îşi permit să intre cu bocancii lor urât mirositori în viaţa familiilor noastre. Cred că justiţia română îşi va face datoria, pentru că a venit momentul ca Dumitru Dragomir să răspundă. La meciul cu Bulgaria de la Constanţa nu eram în ţară, ci în Germania la meciul de tineret, iar când România a jucat în Belarus, eu eram la Râmnicu Vâlcea pentru meciul cu Bosnia. Dumitru Dragomir să-mi lase familia în pace. Îl voi reclama pe Dragomir şi sportiv şi penal şi civil", a spus Prunea.

Florin Prunea crede că lui Dumitru Dragomir îi este frică deoarece nu va mai prinde încă un mandat în Parlament. "Am un mesaj direct pentru Dragomir: Timpul lui a trecut, nu are ce căuta în Parlament, într-o nouă legislatură. Politic este mort, a muşcat mâna care l-a hrănit, Corneliu Vadim Tudor, şi felicit PD-L că nu l-a primit în partid. După ce DNA l-a trimis în judecată, judecătorii din această ţară au ocazia să demonstreze că trăim într-o societate liberă, în care toţi trebuie să respectăm legile, iar cei care nu o fac se vor duce acolo unde le e locul, la puşcărie", a subliniat Prunea.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, în urmă cu o săptămână, că directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, este "peştele federaţiei" şi a povestit că acesta a adus femei în cantonamentele echipei naţionale la Constanţa, în Israel şi în Belarus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici