Prunea va discuta la UEFA cazul de corupţie din arbitraj

Directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că va înştiinţa joi membrii comisiei HatTrick a UEFA, din care face parte, despre cazul de corupţie din fotbalul românesc.

17 afișări
Imaginea articolului Prunea va discuta la UEFA cazul de corupţie din arbitraj

Prunea va discuta la UEFA cazul de corupţie din arbitraj (Imagine: Mediafax Foto)

"UEFA nu a cerut deocamdată nimic federaţiei legat de scandalul de corupţie din arbitraj. Dar voi participa mâine dimineaţă la şedinţa comisiei HatTrick a UEFA în care vom discuta şi aceste probleme. Nu voi face decât să spun adevărul, ceea ce se întâmplă în ţară", a declarat Prunea.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu a explicat că deocamdată UEFA şi FIFA nu au solicitat informaţii despre cazul de corupţie din fotbalul românesc.

"Nici FIFA şi nici UEFA nu ne-au solicitat informaţii despre lucrurile astea. Nici nu aveau cum, pentru că acest caz de corupţie nu este finalizat. Când vor fi condamnaţi, dacă vor fi, atunci cu siguranţă că va trebui să dăm şi explicaţii forurilor internaţionale", a spus Sandu agenţiei MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici